Referenser papptak

referenser på papptak

Referenser – utförda tak

Ska man anlita ett företag till att lägga om sitt papptak är det viktigt att man ber om referenser, detta hjälper till att säkerhetställa att företaget kan utföra det dem utlovar. Vi på Proffstak har gott om referenser att visa upp, och vi följer alltid montageanvisningar för respektive material. För att garantier på 15 år ska gälla på både takpapp och utfört arbete är det ett krav att monteringsanvisning efterföljs. En annan viktig fråga gällande när du ska välja bland offerter är om personalen på företaget innehar heta arbeten bevis, arbete på hög höjd utbildning och hur de tänkt gå tillväga för att arbeta säkert på ditt tak.

  • Vi följer alltid montageanvisningar för takpappen för att garantier på 15 år ska gälla.
  • Vi informerar alltid våra kunder om vi stöter på röta i tak eller annat oväntat innan åtgärd.
  • En avsyn av ditt tak sker alltid när taket är färdigt för att säkerhetställa nöjd kund.

En takljuskupol i västberga

takpapp
takljuskupol

Denna kund ville bara byta glaset på sin takljuskupol samtidigt som man la om taket. Vi informerar alltid om sarghöjden inte håller kraven idag. I detta fall är sargen för låg, men kunden fick som han ville ändå. Det som händer när sargen inte får bytas ut till 195×45 virke är att det blir en avvikelse i tätskiktsgarantin på just takljuskupolen. men i slutändan hade vi ändå en nöjd kund som vi informerat gällande krav för. När en takljuskupol kläs in går man först upp på sargen 5cm med ytpappen. Sedan svetsar man dit ett separat uppvik, så det alltid blir dubbla uppvik mot sarger.

sommarstuga i nykvarn

papp
papptak på sommarstuga

 Detta tak var täckt med plåttak innan. Man rev bort plåten, läckten även underlagspappen och stora delar av råsponten byttes ut. Ett tätskikt med Katepal Dubbel svetsades dit och taket blev som nytt igen, fint slätt och tätt. En mycket lättsam kund att arbeta med, så tack till dig Åke i Nykvarn för att vi fick förtroendet att riva och sedan lägga om taket på din mysiga sommarstuga. Takpapp får idag läggas åt vilket håll man vill. I detta fall fick Åke själv välja vilket håll han ville ha takpappen lagd för det visuella. För vår del kvittar det, vi vet att taket är tätt och lagd enligt monteringsanvisning från Katepal. ROT-avdrag nyttjades.

Proffstak TRIO AB är ett takläggarföretag som arbetar med papptak främst

Proffstak TRIO AB arbetar med : Papptak – Tegeltak – Duktak – Plåttak – Shingeltak – Sedumtak och vi levererar alltid 100% kompletta tak med allt som hör till. Plåtarbeten som krönplåtar, ståndskivor, kupoler som behövs bytas ut. Finns få uppdrag inom takbranschen som är för svåra för oss.  Kontakta oss idag så bestämmer vi en träff för att titta på ditt tak. Kom ihåg en sak gällande låglutande papptak, låglutande tak är den typ av tak det blir mest blötsnö och vatten stående på, vilket egentligen inte är ett problem om arbetet är korrekt utfört med korrekt pappmaterial. Men om taket har brister och sprickor, kan stående vatten och blötsnö snabbt får katastrofala följder. Det är alltid vettigt att låta en fackman inspektera ditt tak inför vinter halvår om du har ett tak som är över 15 år gammalt. Att lägga om ett papptak innan skador uppstått i råspont och bärkonstruktionen är prismässigt en bråkdel av vad det kan kosta om ett tak läckt i åratal och man inget gjort åt det, eller kanske till och med inte upptäckt det.

Lägga om ditt papptak i Stockholm?

Går du i funderingarna om att lägga om ditt tak, men inte är helt säker på om det behövs? kanske går det att utföra reparationer och förbättringar på ditt tak som gör att omläggningen kan skjutas fram några år? Kontakta proffsen på Proffstak Trio AB och låt oss avgöra om det är dags eller om det finns några sätt att förlängda livslängden på ditt befintliga tak. Vi är dock väldigt försiktiga med att “lova” Ditt tak håller 5 år till, för helt säkert kan ingen veta, och som tidigare nämnt är det alltid bra att lägga om sitt tak i god tid. Fler referenser på utförda papptak, duktak och tegeltak kommer att dyka upp här på sidan, men då Proffstak ändå är nystartade finns inte så många idag att visa. Vi använder oss enbart av egen anställd personal och både montörer och företagsledning har lång erfarenhet från papptak. Kontakta oss så räknar vi fram ett oslagbart pris med ROT-avdrag på en omläggning av ditt tak, så du slipper bekymra dig om taket kommande 30 åren.